Cerutti zárcsere

Cégünk Cerutti/Viro biztonsági ajtókban lévő trezorzárak zárcseréjét vállalja Budapesten, Pest megyében és Magyarország szerte. A zárcsere költségekről részletesebb tájékoztatást adunk telefonos megkereséskor, illetve e-mailben történő megkereséskor.

Budapesti zárcsere szolgáltatásunk ára a Cerutti/Viro zárak kapcsán úgy tevődik össze, hogy a munkadíjunk, a vadonatúj zárszerkezet, 3 darab kulccsal együtt bruttó 70.000 forint. Amennyiben beépített rugós, új kilincsgarnitúrát is felszerelünk, ami egyébként erősen ajánlott, akkor a komplett költség bruttó 76.000 Ft-ra módosul.

A Viro/Cerutti zárak, bár nagyon jó minőségűek és sokat bírnak, akkor szorulnak többnyire cserére, ha már nem működnek tökéletesen; ha nehézkesen, akadozva működnek, szorulnak, lóg a kilincsük és alig lehet már azt lenyomni. Tehát ha eljárt felettük az idő.

Sajnos a rossz és pontatlan kulcsmásolás, a nem megfelelő minőségű (pl. gyári) nyerskulcsokra történő másolás is tönkreteheti a zárszerkezetet. A régi, agyonhasznált rézkilincs használata szintúgy. Ilyen esetekben akár 2 év alatt tönkremehet a Cerutti zárszerkezet, tehát nem feltétlenül csak a 20 éves zárakat kell lecserélni.

Cerutti/Viro zárcserére van szükség kulcselhagyáskor, vagy más roncsolásos nyitás esetén, amikor csak a zárszerkezet tönkretételével nyitható vissza az ajtó. Szintén zárcsere kell, a már fent említett zármeghibásodás esetén, új lakás vásárláskor, illetve minden olyan esetben, amikor az ügyfél biztonsági okokból szeretné, ha a régi kulcsok már nem nyitnák a zárat.

Ha úgy érzi, hogy esetleg akadozik a zár, vagy úgy érzi, hogy a lakásvásárláskor nem kapta meg az összes kulcsot, vagy másolt kulcsokat kapott, cseréltessen rögtön zárat, családja és lakása védelmének érdekében!

Magyarországi Cerutti forgalmazó révén, cégünk a legkedvezőbb áron tudja Önnek a zárcserét elvégezni!

Ügyfeleinket hamar kiszolgáljuk, azaz akár aznap el tudjuk végezni a kívánt zárcserét. Hálásak vagyunk, ha az ügyfél tud nekünk fotót küldeni a zárról; itt csak az ajtó éléből kijövő rudakról kérünk egy fotót, szakmai és szerelési okokból kifolyólag. Számunkra így sokkal egyértelműbb a zár pontos beazonosítása, a balos/jobbos kivitel megállapítása, a szerelési folyamat időbeni felmérése, stb. Az ügyfél nyilván nem ért ehhez a szakterülethez, így néha adódhatnak félreértések, ám a fotón látottak alapján ez nem fordulhat elő.

A Viro/Cerutti zárcserét tehát aznap, vagy egy munkanapon belül el tudjuk végezni. Időben úgy kell kalkulálni, hogy egy ilyen zárcsere kb. egy órát vesz igénybe, de a fénykép alapján pontosabban meg tudjuk mondani az időhatárokat.

Szintén fontos megemlíteni, hogy a Cerutti trezorzárak nyelve nem forgatható, így van külön balos- és jobbos verzió. Ha szervizszolgáltatás-zárcsere szolgáltatás keretén belül rendeli meg tőlünk a zárat, akkor ez nem jelent problémát, mindkét verzió raktár- és autókészletünkben megtalálható. Ha azonban csak a zárra van szüksége, akkor fontos ezt a kérdést tisztázni. A fotó készítése és részünkre történő elküldése a legegyszerűbb és a legnagyszerűbb megoldás erre.

Ügyfeleinknek készséggel állunk a rendelkezésére az év 365 napján, non-stop, éjjel-nappal!

Hívjon minket az alábbi számon:

06-30-408-8914

Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest